Ilmalämpöpumppujen asennus

Ilmalämpöpumpulla lämmität kiinteistösi energiatehokkaasti. Helteillä voit nauttia mukavan viileästä sisäilmasta. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Lahden seudulla merkistä riippumatta.

Edullista lämpöä ja mukavuutta

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen valinta lämmitykseen. Sen hyötysuhde on erinomainen eli säästät lämmityskuluissa. Vastaavasti kesällä parannat asumismukavuutta viilentämällä sisäilman miellyttävän viileäksi.

Ilmalämpöpumppu on sopiva vaihtoehto useimpiin kohteisiin. Olipa kyseessä sitten kerrostalohuoneisto, omakotitalo tai suurempi kiinteistökokonaisuus, me toimitamme sinulle tarpeitasi vastaavan ilmalämpöpumpun avaimet käteen periaatteella.

Toimitus käyttövalmiiksi asennettuna

Asennamme kaikki kauttamme tilatut ilmalämpöpumput käyttöä vaille valmiiksi. Asennus sisältää seuraavat työt:

– ulkoyksikön asennus seinään tai maatelineelle
– putkien läpivienti kevytrakenteiseen seinään
– putkien asennus ulko- ja sisäyksikön välille (5m)
– putkien suojakourut ja niiden asennus (5m)
– sisäyksikön kiinnitys valittuun paikkaan
– järjestelmän tyhjiöinti ja koekäyttö
– sähkönsyöttö asiakkaan järjestämältä turvakytkimeltä tai pistorasiasta

Meiltä saat myös huoltopalvelun asentamillemme ilmalämpöpumpuille ja muille alle 3kg kylmäaineitta sisältäville kylmälaitteille. Famuri on  TUKESin hyväksymä valtuutettu kylmäainelaitteiden asennusliike.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Olipa kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai muu asuinrakennus, meiltä saat tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun toimintavalmiiksi asennettuna. Toimitamme kaikki yleisimmät ilmalämpöpumppumerkit kuten mm. Panasonic, Bosch, Mitsubishi, Hitachi, Daikin ja valikoimasta löytyvät myös design-malliset ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt.

Ota meihin yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

    Todista olevasi ihminen valitsemalla Lentokone.