Asuinkiinteistöjen huolto

Täyden palvelun kiinteistöhuoltoa Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella

 

Toimiva talo, tyytyväiset asukkaat

Asuinkiinteistöissä on erityisen tärkeää että asukkaat viihtyvät. Kun talotekniikka toimii, yleiset tilat ja piha-alueet ovat siistejä, ja tarvittaviin huoltopyyntöihin vastataan ripeästi, asukkaat ovat tyytyväisiä. Ja kun asukkaat ovat tyytyväisiä, myös hallituksen ja isännöitsijän työ on helpompaa. Hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää myös hyvin arvonsa.

Famurin kiinteistöhuollon ammattilaiset huolehtivat siitä, että asuinkiinteistössänne on jatkuvasti miellyttävä asua. Ennakoivilla huolto- ja korjaustoimenpiteillä huolehdimme kiinteistönne arvon ja käyttökunnon säilymisestä.

Huolehdimme myös kiinteistösi ulkoalueiden hoidosta ja talvikunnossapidosta siten, että ne pysyvät edustavina, ja että kiinteistönne on myös talvisin esteettömästi saavutettavissa.

Pyydä tarjous kohteesi kiinteistöhuollosta

Olipa kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai muu asuinrakennus, meiltä saat täyden palvelun kiinteistöhuollon avaimet käteen palveluna. Kiinteistönne huollon lisäksi huolehdimme myös tarvittavista korjauksista ja kiinteistönne arvon säilymisestä, 30 vuoden kokemuksella.

Ota meihin yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

    Please prove you are human by selecting the plane.