Liikekiinteistöjen huolto

Täyden palvelun kiinteistöhuoltoa Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella

Toimiva ja viihtyisä liikekiinteistö

Toimiva kiinteistönhuolto on keskeinen asia liikekiinteistön tuottavuuden kannalta. Kun kiinteistön tekniikka toimii, ilma on raikasta ja tilat ovat siistit, työskentely sekä vierailu tiloissa on miellyttävää. Hyvin hoidetut tilat antavat huolitellun vaikutelman myös tiloissa harjoitettavalle toiminnalle.

Famurin kiinteistöhuollon ammattilaiset huolehtivat siitä, että liikekiinteistösi on jatkuvasti parhaassa iskussa. Ennakoivilla huolto- ja korjaustoimenpiteillä huolehdimme kiinteistönne arvon ja käyttökunnon säilymisestä.

Huolehdimme myös kiinteistösi ulkoalueiden hoidosta ja talvikunnossapidosta siten, että ne pysyvät edustavina, ja että kiinteistönne on myös talvisin esteettömästi saavutettavissa.

Erityisosaamisalueitamme ovat teollisuuden ja liikelaitosten maakaasu- ja nestekaasulaitteiden hallinta ja käytönvalvonta. Luvanvaraiset sähköasennustyöt ja kiinteistöjen paloturvallisuuteen liittyvät järjestelmien asennukset sekä huolto taas hoituvat sisaryhtiömme toimesta.

 

Pyydä tarjous kohteesi kiinteistöhuollosta

Olipa kyseessä sitten toimistokiinteistö tai kauppakeskus, meiltä saat täyden palvelun kiinteistöhuollon avaimet käteen palveluna. Kiinteistönne huollon lisäksi huolehdimme myös tarvittavista korjauksista ja kiinteistönne arvon säilymisestä, 30 vuoden kokemuksella.

Ota meihin yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

    Please prove you are human by selecting the plane.