Kiitos, yhteydenottosi on vastaanotettu.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Asuinkiinteistön huolto

Toimiva kiinteistöhuolto pitää asukkaat tyytyväisenä ja ylläpitää kohteen arvoa. Meiltä saat täyden palvelun kiinteistöhuollon kerrostaloihin, rivitaloihin ja muihin asuinkiinteistöihin.

Liikekiinteistön huolto

 Liikekiinteistöissä tehdään tulosta silloin, kun tekniikka toimii, paikat on kunnossa ja asiakkaat pääsevät kiinteistöön häiriöttä. Tarjoamme huolettoman ratkaisun liikekiinteistönne huoltoon ja ylläpitoon. 

Teollisuuskiinteistön huolto

Teollisuuskiinteistöissä pienikin häiriö tai keskeytys tuotannossa on liikaa. Me huolehdimme siitä, että kiinteistönne pysyvät kunnossa ja tekijät voivat keskittyä tuottavaan työhön.

Ennakoivaa kiinteistönhoitoa

Laajamittaiset remontit ovat kalliita, joten tarjoamme asiakkaillemme ennakoivaa kiinteistönhoitoa, jotta kiinteistöt pysyvät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Palvelualamme kattaa kiinteistöhuollon ja – korjauksen, IV-huollon, ulkoaluehuollon, lumi- ja koneurakoinnin sekä siivouksen. Myös konsultointi kuuluu ammattitaitoisen henkilöstömme toimenkuvaan ja helpottaa erityisesti isännöitsijän työtaakkaa. Kiinteistöjen sähköhuollon toteuttaa sisaryhtiömme T-Seal Oy.

Pyydä tarjous kohteesi kiinteistöhuollosta

Olipa kyseessä sitten asuinkiinteistö, liikekiinteistö tai teollisuuskiinteistö, meiltä saat täyden palvelun kiinteistöhuollon avaimet käteen palveluna. Kiinteistönne huollon lisäksi huolehdimme myös tarvittavista korjauksista ja kiinteistönne arvon säilymisestä, 30 vuoden kokemuksella.

Ota meihin yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

    Todista olevasi ihminen valitsemalla Kuorma-auto.